Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

 

 

 

  

 

TERVETULOA OPISKELEMAAN PSYKOLOGIAA OULUN AVOIMEEN YLIOPISTOON!  


Ajankohtaista: 

  • Psykologian peruskurssit järjestetään syksyisin. Keväällä 2019 voit kuitenkin suorittaa vielä jaksot Kehityspsykologia I ja Persoonallisuuspsykologia. Myöskin Psykologian Sovellukset I - kurssista on kirjatenttimahdollisuudet tammi-helmikuulla. Katso kurssikohtaiset tiedot vasemmasta sivupalkista! Ilmoittautuminen 31.1.2019 mennessä monimuoto-opiskelijaksi. Mikäli olet jo syksyllä ilmoittautunut kursseille (monimuoto- TAI verkko-opiskelijana), uutta ilmoittautumista ei tarvita. 
  • Psykologian aineopinnot alkavat tammikuussa! Vielä ehtii ilmoittautumaan. Katso aineopintojen tarkemmat tiedot vasemmasta sivupalkista! 

Tällä sivustolla on yleistä tietoa psykologian perus- ja aineopintokursseista. Ilmoittautuminen lukuvuoden 2018-2019 opintoihin alkaa elokuussa!

Vasemmasta sivupalkista pääset kurssikohtaisiin tietoihin ja ilmoittautumisohjeisiin. 

Opintojen infotilaisuuden tallenne löytyy seuraavasta linkistä: https://connect.funet.fi/proi4n6l7bhf/

 

 Psykologian opinnot aloitetaan PERUSOPINNOISTA (25 opintopistettä) joihin kuuluu viisi kurssia. Kurssien opetukset järjestetään syksyllä 2018, alkaen syyskuusta. Kurssien suoritusmahdollisuuksia on myös kevätpuolella, jos haluat jakaa opiskelun koko vuodelle (suositeltavaa esim. työn ohessa opiskelevalle). Perusopintoja voi suorittaa monimuotoisesti lähiopiskelemalla tai täysin verkko-opiskeluna. Halutessasi voit ilmoittautua myös yksittäisille kursseille.

Perusopinnot suoritettuasi voit ilmoittautua myös AINEOPINTOIHIN (35 op). Aineopintoihin on rajoitetusti paikkoja. Aineopinnot suoritetaan suurimmaksi osaksi lähiopiskeluna Oulussa (perusopetukseen integroituina POIA-opintoina) ja ilmoittautuminen edellyttää hyväksytysti suoritettuja perusopintoja.

Lisätietoja vasemman sivupalkin linkeissä!

 

Yhteystiedot

Icon

Psykologian kurssien yhteyshenkilö

Heli Kiema-Junes, heli.kiema(a)oulu.fi , p.0503504063

Avoimen yliopiston sivut: www.oulu.fi/avoinyliopisto/, sähköposti avoin.yliopisto(a)oulu.fi

 

 

  • No labels