Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Johdantoluento

Johdantoluennon diat löytyvät Slidesharesta: http://www.slideshare.net/larux/luentodiat-digitaalinen-media-oppimisessa-ja-opettamisessa-410017y-2015

Aihekohtaiset videot

Olen kerännyt teidän mielipidekirjoitustanne varten koko joukon videoita jotka liittyvät digitaalisen median hyödyntämiseen opetuksessa ja opetuksessa. Näitä videoita voitte käyttää myöhemminkin työurallanne.

Tehtävä 1. Mielipidekirjoitus

Teidän tehtävänänne on kirjoittaa aihekohtaisten videoiden pohjalta yhteinen mielipidekirjoitus (katso ohjeet alla). Käyttäkää mielipidekirjoituksen kirjoittamisessa Sanomalehti Kalevan yleisönosastokirjoituksia koskevaa ohjeistusta (pituus jne.).

Haaste

  • Jos saatte julkaistua mielipidekirjoituksenne sanomalehti Kalevassa 15.5.2014 mennessä , tarjoan jokaiselle kurssille osallistuneelle pullakahvit Olo ry:n kahvilassa (kahvin saa lunastaa nimeä vastaan joko keväällä 2015 tai syksyllä 2015). Word Onlinessä ja Google Docsissa tehdyt kirjoitukset ovat kuitenkin riittävä kurssisuoritus jo sinällään eli haaste on vain "mukava" lisä päälle (smile) Koska kirjoituksia on kaksi (katso ohje alla), tarjoan kaikille pullakahvit vain kerran (tapauksessa jossa molemmat kirjoitukset julkaistaan).

Ohjeita:

  • Kirjoituksia on kaksi (2) kappaletta, joista ensimmäinen on Word Onlinessa ja toinen Google Docissa.Sinun tulee valita näistä toinen.
  • Kirjoitukset ovat erillisiä eli molemmat etenevät omalla painollaan ja voivat olla eri aiheesta.
  • Kirjoittakaa leipätekstiä prosessikirjoituksena eli muuttakaa ja muokatkaa tekstiä niin että siitä lopulta tulee teidän yhteinen teksti
  • Käyttäkää kommentointityökalua (oikeanpuoleista hiiren nappia tekstin päällä) keskustellaksenne tekstistä
  • Muistakaa kirjautua Word Onlineen tai Google Docsiin sillä jokaisen osuus kommentointi/kirjoitustyössä tulee olla jäljitettävissä!!

Tehtävä 2. Meemi tai Lööppi mielipidekirjoituksen pohjalta

Valmistele meemi tai lööppi jonka aihe nousee mielipidekirjoituksen teemoista. Sinun tulee olla valmis esittelemään meemi/lööppi viimeisellä luennolla
Meemit ja lööpit julkaistaan hashtagilla #dime2015 twitterissä, instagramissa tai kurssin Facebook-ryhmässä (https://www.facebook.com/groups/dime2014/?fref=ts)

 

 

 

  • No labels