Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Kesäopinnoista 2019

Kurssin voi suorittaa kesäopintoina kesän 2019 aikana. Käytännössä tämä tarkoittaa harjoitustyön tekemistä ilman tukea ja ohjausta. Kesäopintona suoritettavalle kurssille ei ole ilmoittautumista weboodissa. Harjoitustyö on kuvattu tämän wikisivuston Harjoitustyö -sivulla. Harjoitukset -sivu aina harjoituksesta 2 alkaen käytännössä ohjaavat harjoitustyön tekemistä ja tuottavat siihen sisältöä (muttei kaikkea). Mikäli aiot suorittaa kurssin itsenäisesti kesäopintoina, lue huolellisesti harjoitustyön ja harjoitusten ohjeet, kysy tarvittaessa epäselvistä asioista kurssin vastuuhenkilöltä sähköpostilla viimeistään 19.6.2019, ja aloita harjoitustyön tekeminen. Valitettavasti kesän aikana en ole vastaamassa kysymyksiin ja ohjaamaan harjoitustöitä. Harjoitustyö palautetaan viimeistään 5.8.2019 klo 08:00 sähköpostilla harjoitustyön ohjeiden mukaisesti kurssin vastuuhenkilölle. Materiaali harjoitustyön tekemiseen löytyy täältä wikistä, mutta pyydä myös sähköpostilla pääsy kurssin Moodle -työtilaan. Siellä keskustelualueelta voi löytyä myös hyviä vinkkejä harjoitustyön tekemiseen.


Kurssikirjana toimii Software Architectures for Dummies. Muu tärkeä ja hyödyllinen kirjallisuus esitellään aloitusluennolla. Kirja on saatavilla eKirjana Dawsonerasta ja lisäksi sitä on kirjastossa 10 kpl. eKirjaa voi lukea online, tai ladata se. Lataamisen yhteydessä lukuaikaa on kolme päivää.

Kurssikuvauksen ja aikataulun löydät weboodista. Kurssin tiedotteet löytyvät kurssin blogista joka kannattaa ottaa seurantaan. Kannattaa tehdä niin että kurssin wikin pääsivulla sisäänkirjautuneena (tämä sivu) painaa Watch-nappia (silmän kuva) jolloin saa sähköpostiin ilmoitukset wikin päivityksistä.

Kurssin luennot ja harjoitustehtävät ovat täällä wikissä. Luentotehtävät suoritetaan Moodlessa  jossa myös keskustelualue kurssin tarpeisiin, ja mahdollisesti jatkossa palautettavien tehtävien kansiot. Kurssin työtilaan voi itse rekisteröityä koodilla ohar2019 tammikuun loppuun saakka.

Kurssin harjoitustyönä vuonna 2019 on StudentPassing -järjestelmä.

 

Luennot, harjoitukset ja harjoitustyö: Antti Juustila

 

Blog stream

Create a blog post to share news and announcements with your team and company.

 

Alasivut:

 

  • No labels