Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Näin käsittelemme sinulta keräämäämme henkilötietoa tapahtumiemme järjestämisessä

Tietosuojaseloste.pdf


Työpaikkaekskursio Oulun kaupungin Yhdyskunta- ja ympäristöpalveluihin 24.10.2018

PSMS ry ja opiskelijajärjestö Atlas järjestävät työpaikkaekskursion Oulun kaupungin Yhdyskunta- ja Ympäristöpalveluihin, jolla on laajasti eri vastuualueita. Ekskursion järjestetään keskiviikkona 24.10.2018 klo 9:30-11 Ympäristätalolla (Solistinkatu 2). Ympäristötalossa työskentelevät maantieteilijät esittäytyvät ja kertovat työstään.

Ekskursio on ilmainen Atlaksen ja/tai PSMS ry:n jäsenille. Jos et ole Atlaksen tai PSMS:n jäsen, voit ilmoittautua ekskursiolle hintaan 2€. Varaa tällöin mukaasi käteistä. Jos ekskursion osallistujamäärä tulee täyteen, Atlaksen ja PSMS:n jäsenet ovat etusijalla ilmoittautumisjärjestyksessä. Mukaan mahtuu 25 ensiksi ilmoittautunutta.

Ekskursiolle voit ilmoittautua täältä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfNYJovMlvl7CUFZHcPsbEEl6LjHa50FbeUzWyHJ_jXNveB_Q/viewform?usp=sf_link

Lisätietoja ekskursiosta tapahtuman Facebook-sivuilta: https://www.facebook.com/events/335401343897560/?notif_t=event_calendar_create&notif_id=1538221883204599

 

Koko perheen syysretki Pilpasuolle su 16.9.2018

Pohjois-Suomen Maanitieteellinen Seura järjestää koko perheen syysretken Pilpasuolle sunnuntaina 16.9.2018 klo 14-17 (säävaraus).

Erityisesti lapsille ohjelmassa on tutustumista syksyiseen luontoon ja maantieteen ilmiöihin innostavien rastitehtävien kautta.Rastitehtävät ovat yhden kilometrin mittaisen Lystireitin varrella

Seura tarjoaa retkelle osallistuville makkaraa, lettuja ja mehua. Lisäksi mukaan voi ottaa omia eväitä.

Retki on maksuton seuran jäsenille ja heidän perheilleen. Muilta pyydämme 3€ osallistumismaksun. Lapsille retki on maksuton. Vaikka et vielä olisikaan seuran jäsen, olet tervetullut mukaan retkelle tutustumaan muihin maantieteilijöihin ja seuran toimintaan.

Ilmoittautumiset viimeistään torstaina 13.9. osoitteessa https://goo.gl/forms/xZWUIQd2wL6mYXVI3 

Lisätietoja retkestä.


Työpaikkaekskursio Oulun Energian Toppilan voimalaitoksen yksikköön ti 27.2.2018 klo 9-11

Pohjois-Suomen Maantieteellinen Seura ja opiskelijajärjestö Atlas järjestävät työpaikkaekskursion Oulun Energian Toppilan voimalaitoksen yksikköön  (Tervahovintie 10, Oulu). Ekskursio on tarkoitettu Pohjois-Suomen Maantieteellisen Seuran ja/tai Atlaksen jäsenille. Jäseneksi voi liittyä ilmoittautumisen yhteydessä! Muita kuin PSMS:n tai Atlaksen jäseniä pyydämme maksamaan 2 €:n maksun.

Ilmoittautumiset viimeistään maanantaina 19.2. osoitteessa:  https://goo.gl/forms/FiexRl42o3c0O43y1


Työpaikkaekskursio Maanmittauslaitoksen Oulun toimipisteeseen pe 3.11.2017

Pohjois-Suomen Maantieteellinen Seura, paikkatietoalan yhdistys ProGIS ja opiskelijajärjestö Atlas järjestävät työpaikkaekskursion Maanmittauslaitoksen Oulun toimipisteeseen perjantaina 3.11. klo 14.00-16  (Veteraanikatu 9, Oulu). Ekskursio on tarkoitettu Pohjois-Suomen Maantieteellisen Seuran, ProGIS:n ja/tai Atlaksen jäsenille. Jäseneksi voi liittyä ilmoittautumisen yhteydessä! Muita kuin PSMS:n, ProGIS:n tai Atlaksen jäseniä pyydämme maksamaan 2 €:n maksun.

Mukaan mahtuu 20 ensimmäistä, joten kannattaa ilmoittautua nopeasti. Ilmoittautumiset viimeistään tiistaina 31.10. osoitteessa: https://goo.gl/forms/48z4FWF4gczpc3SC3.


Syysretki Koitelinkoskelle lauantaina 7.10.2017 klo 14-16

Pohjois-Suomen Maantieteellinen Seura järjestää koko perheen syysretken Koitelinkoskelle lauantaina 7.10. klo 14–16. Ohjelmassa on lapsille tutustumista syksyiseen luontoon ja maantieteen ilmiöihin innostavien rastitehtävien kautta sekä ulkoilua Koitelin maisemissa. Seura tarjoaa makkaraa, lettuja ja mehua. Lisäksi mukaan voi ottaa omia eväitä. Yritämme järjestää kuljetuksen sellaisille, jotka sitä tarvitsevat. Muutoin toivomme, että paikan päälle saavutaan omilla kyydeillä. Retki on maksuton seuran jäsenille ja heidän perheilleen. Muilta pyydämme 3 €:n osallistumismaksua. Lapsille retki on maksuton. Vaikka et vielä olisikaan seuran jäsen, olet tervetullut mukaan retkelle tutustumaan samalla seuran toimintaan! Retkellä on säävaraus.

Ilmoittautumiset viimeistään 4.10. osoitteessa: https://goo.gl/forms/FNrWCUrSDH9t50jM2

Ohjelma


Työpaikkaekskursio Oulun kaupungintalolle ti 21.2.2017

Pohjois-Suomen Maantieteellinen Seura ja opiskelijajärjestö Atlas järjestävät työpaikkaekskursion Oulun kaupungintalolle tiistaina 21.2 klo 14-16 (Kirkkokatu 2 A).

Vierailulla saamme kuulla lähestulkoon kaikkien kaupungintalolla työskentelevien maantieteilijöiden työtehtävistä ja urapoluista. Meille esittäytyvät kehittämispäällikkö Maria Ala-Siuru, kehittämispäällikkö Claes Krüger, kansainvälisten asioiden yhteyspäällikkö Anne Rännäli-Kontturi, suunnittelijat Virpi Knuutinen ja Kimmo Väisänen sekä paikkatietosuunnittelija Juha Härkönen. Vierailun aluksi suhdetoimintapäällikkö Anneli Korhonen esittelee meille kaupungintaloa.

Ilmoittautumiset viimeistään torstaina 16.2. osoittessa:https://goo.gl/forms/t1Zo9miIqu00uDpg2

Ekskursiomainos


Työpaikkaekskursio Pöyry Finland Oy:n Oulun toimistoon ti 29.11.2016

Pohjois-Suomen Maantieteellinen Seura ja opiskelijajärjestö Atlas järjestävät työpaikkaekskursion Pöyry Finland Oy:n Oulun toimistoon tiistaina 29.11 klo 14-16 (Tutkijantie 2, Oulu).

Vierailulla saamme kuulla Pöyryllä työskentelevien maantieteilijöiden työtehtävistä ja urapoluista. Meille esittäytyvät Ville Koskimäki, Ari Nikula ja Eeva-Leena Anttila. Vierailu sopii erinomaisesti sekä kaikille maantieteen opiskelijoille että jo valmistuneille maantieteilijöille.

Ilmoittautuminen keskiviikkoon 23.11. mennessä: https://goo.gl/forms/5vrKO6Y0JyUT44QN2

Lisätietoja


Koko perheen syysretki Liminganlahden luontokeskukseen lauantaina 17.9. klo 12-15

Seura järjestää syysretken Liminganlahden luontokeskukseen. Ohjelmassa on multimediaesityksiä, opastettu linturetki ja Luontokeskukseen sekä Lintujen kahdeksan vuodenaikaa -näyttelyyn tutustumista. Lisäksi seura tarjoaa makkaraa ja mehua ulkoilun lomassa. Mukaan voi ottaa myös omia eväitä. Retki on maksuton seuran jäsenille ja heidän perheilleen. Muilta pyydämme 5 euron suuruista osallistumismaksua, mutta lapset pääsevät mukaan ilmaiseksi.

Ilmoittautumiset 14.9. mennessä: https://goo.gl/forms/X6jMT0DafQ2nabir2

Ohjelma


Tornio-Haparanda -ekskursio pe 20.5.2016

PSMS järjestää yhdessä Yhdyskuntasuunnittelun seuran Pohjois-Suomen alueosaston kanssa ekskursion Tornio-Haaparanta -alueelle perjantaina 20.5.2016. Ekskursio sisältää bussikuljetuksen. Lähtö klo 11.30 keskustan linja-autoasemalta ja klo 12.00 yliopiston K-ovelta, paluu noin klo 21.

Ennakkoilmoittautuminen viimeistään sunnuntaina 8.5. osoitteessa: http://goo.gl/forms/7md8sxyfRI (Huom! linkki ei toimi Internet Explorer selaimella).

Osallistumismaksu 5 € maksetaan PSMS:n tilille: Nordea FI2611073000630115 viitenumerolla 6266.

Ohjelma


Työpaikkaekskursio Luonnonvarakeskukseen ti 23.2.2016

Pohjois-Suomen Maantieteellinen Seura ja ainejärjestö Atlas järjestävät työpaikkaekskursion Oulun Luonnonvarakeskukseen tiistaina 23.2. klo 14-16.

Vierailulla saamme kuulla Luke:lla työskentelevien maantieteilijöiden monipuolisista työtehtävistä, sekä siitä miten heidän työuransa aukenivat opintojen jälkeen.

Meille esittäytyvät:

professori Toivo Muilu
tutkija, FT, Miia Parviainen
tutkija Kirsi Korhonen
tutkija Mari Parkkari

Vierailu sopii erinomaisesti kaikille maantieteen opiskelijoille sekä jo valmistuneille maantieteilijöille, suuntautumisvaihtoehdosta riippumatta.

Ilmoittautuminen perjantaihin 19.2. mennessä osoitteessa:
http://goo.gl/forms/wj8JlNX99Z

Lisätietoja: Esitteestä ja ekskursion Facebook-sivuilta.

 

PSMS:n ja YSS:n yhteinen ekskursio Kauppakeskus Valkeaan ja sen jälkeen keskusteluilta, jonka teemana Oulun keskustan kehittäminen 26.11.2015

LISÄYS: KAUPPAKESKUKSEN EKSKURSIO ON TÄYNNÄ, MUTTA VARASIJALLE VOI VIELÄ ILMOITTAUTUA. KESKUSTELUTILAISUUTEEN MAHTUU VIELÄ MUUTAMA HENKILÖ.

Pohjois-Suomen Maantieteellinen Seura ja Yhdyskuntasuunnittelun seuran Pohjois-Suomen osasto järjestävät yhteisen ekskursion huhtikuussa avattavaan Kauppakeskus Valkeaan 26.11.2015 klo 17.00. Tutustuminen sisältää tunnin pituisen esittelyn ja tunnin pituisen kiertokävelyn kauppakeskuksen työmaalla. Mukaan mahtuu enintään 30 henkilöä. Tämän jälkeen ilta jatkuu Sweco Ympäristö Oy:n toimistolla, jossa tullaan käymään mielenkiintoista ja innostavaa keskustelua Oulun keskustan kehittämisestä asiantuntija-alustajien johdolla. Alustajina toimivat Oulun Liikekeskus ry:n toiminnanjohtaja Henna Ukonmaanaho ja Oulun kaupungin kaavoitusarkkitehti Jere Klami. Keskustelutilaisuudessa on kahvitarjoilu. Ilmoittautuminen maanantaihin 23.11 mennessä osoitteessa: http://goo.gl/forms/YSTXoHHC82


Pohjois-Suomen Maantieteellisen Seuran ekskursio Pyhäsalmen kaivokselle ke 9.12.2015

Mitä ekskursiolla tapahtui? Se selviää täältä.

LISÄYS: EKSKURSIO ON TÄYNNÄ, MUTTA OTAMME VIELÄ MUUTAMAN HENKILÖN VARASIJALLE MAHDOLLISTEN PERUUNTUMISTEN VUOKSI!

Oulun yliopiston maantieteen yksikkö ja Pohjois-Suomen Maantieteellinen Seura tutustuvat Pyhäsalmen kaivokseen 9.12.2015 klo 8-18. Matkustus minibusseilla. Matka alkaa K-ovelta maantieteen yksikön edestä. Ekskursiolle on 4 paikkaa vapaana! Otamme myös  osallistujia ”varasijoille”, joilta pääsee mukaan, mikäli aikaisemmin ilmoittautunut peruu osallistumisensa. Osallistuminen on ilmainen, mutta ruokailu maksaa. Ilmoitamme kun excu on täynnä. Voit ilmoittautua 27.11. mennessä linkistä: http://goo.gl/forms/18ZCP93dnu

 

Pohjois-Suomen Maantieteellisen Seuran ekskursio Pohjois-Pohjanmaan liittoon pe 13.11.2015

PSMS järjestää perjantaina 13.11.2015 klo 14:00 ekskursion Pohjois-Pohjanmaan liittoon. Ilmoittautuminen tiistaihin 10.11. mennessä: http://goo.gl/forms/DL9FqHyccl

Ekskursio on loistava tilaisuus opiskelijoille, jatko-opiskelijoille ja muille aiheesta kiinnostuneille maantieteilijöille tutustua Pohjois-Pohjanmaan liiton toimintaan ja kuulla siellä työskentelevien maantieteilijöiden toimenkuvasta, työstä ja urapolusta. Voit samalla tulla tervehtimään vanhoja tuttujasi tai verkostoitumaan maantieteilijäkollegoiden kanssa.


Opiskelijoille suunnattu päiväexscursio Hailuotoon pe 9.10.2015

PSMS järjestää yhdessä EGEA Oulun ja ainejärjestö Atlaksen kanssa erityisesti opiskelijoille suunnatun päiväexcursion
Hailuotoon perjantaina 9.10. Päivän aikana pääsemme tutustumaan Hailuodon saareen ja kuulemme asiantuntijoiden luentoja alueesta.

Excursiopäivän aikataulu on seuraava:

- lähtö klo 11:00 yliopistolta
- menemme 12:00 lautalla, joten saavumme Hailuotoon klo 12:30
- luennot 13:00-14:30 Cafe Purserissa
- lounastauko 60 min Cafe Purserissa (omakustanteinen, esim lohikeitto 7€. Omat eväät voi halutessaan nauttia ulkona)
- retki Marjaniemessä ja mahdollisesti opastettu vierailu majakassa 1-2 h
- paluumatkalla pysähdys lintutornilla (noin 30 min)
- takaisin mantereelle klo 19:00 lautalla

Hailuodon luonnosta ja kulttuurimaisemasta pitää luennon biologi Juha Markkola. Hän myös ohjaa opastetun kierroksen Kirkkosalmen lintutornille. Hailuodon paikallisopas Kalevi Tönkyrä puolestaan kertoo alueen elinkeinoista ja kehityksestä.

Excursiolle ilmoittaudutaan tästä linkistä 1.10. mennessä. Ilmoittautuminen on sitova.  Osallistumismaksun suorittamisesta jaetaan lisäinfoa ilmoittautuneille, mutta maksimissaan se tulee olemaan 13 €. Excursio toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 30.

Tervetuloa mukaan!


Päiväekskursio BusinessOuluun 30.3.2015 klo 15.00

PSMS järjestää ekskursion Oulun kaupungin liikelaitokseen BusinessOuluun, joka vastaa Oulun kaupungin elinkeinopolitiikan toteutuksesta, kasvuyritysten tarvitsemista palveluista, viennin ja myynnin sekä investointien ja työpaikkojen edistämisestä. Esittely painottaa erityisesti maantieteellisen tiedon ja osaamisen hyödyntämismahdollisuuksia BusinessOulun toiminnassa. Ekskursio on siis erityisen hyödyllinen opiskelijoille, eikä osallistumiseen liity mitään kustannuksia. Ekskursio on maanantaina 30.3 klo 15.00 osoitteessa Yrttipellontie 6, 5.krs. Paikalle saavutaan omilla kyydeillä.


 Northern Geographical Sub-aquatic excursion 2014: What on earth is going on below the surface – of water?

HUOM! EKSKURSIO ON SIIRRETTY JA JÄRJESTETÄÄN 2.11.2014! UUDESTA AJANKOHDASTA ON ILMOITETTU KAIKILLE ILMOITTAUTUNEILLE! EKSKURSIOLLA ON VIELÄ MUUTAMA PAIKKA JÄLJELLÄ!

Pohjois-Suomen Maantieteellinen Seura ry järjestää excursion Oulun Vesimiehet Ry:n toteuttamalle sukellusintrolle. Intro koostuu noin tunnin mittaisesta teoriakoulutuksesta ja altaalla tehtävästä ohjatusta sukelluskokeilusta. Aiempaa sukelluskokemusta ei vaadita. Sukellusintron hinta on (huokeahkot) 25 €.


Toppilansalmi-Hietasaari 15.10.2014

Pohjois-Suomen Maantieteellinen Seura ry järjestää yhteistyössä Yhdyskuntasuunnittelun seuran (YSS) Pohjois-Suomen osaston kanssa ekskursion Toppilansalmen–Hietasaaren alueelle keskiviikkona 15.10 klo 17. Ohjelmassa on tutustuminen siiloihin, kiertokävely Toppilansalmen alueella ja mielenkiintoisia asiantuntijaesityksiä. Katso lisätietoja oheisen linkin takaa. Ilmoittautumiset 12.10. mennessä!


Virpiniemi 26.9.2014

PSMS, Atlas ja EGEA Oulu järjestävät yhteisen ja hyvin edullisen päiväexcursion Virpiniemeen 26.9. Lähtö 13.45 ja takaisin yliopiston pihalla 18.30. Tiedossa on mukava ulkoiluiltapäivä hyvässä seurassa! Pääsemme tutustumaan Virpiniemen alueeseen ja harrastamaan mukavaa liikuntaa.

Virpiniemessä ohjelmassa on luento (30 min), jossa kerrotaan kuinka luonnonoloja on hyödynnetty Virpiniemen liikunta-alueen suunnittelussa. Luennon jälkeen ohjelmassa on sekä ohjattua että omatoimista ulkoilua. Meidän käyttöömme on varattu seikkailurata ja hurjapäisimmillä on mahdollisuus suorittaa yläköysivarmistettu sirkushyppy trapetsilla omakustannehintaan 10e/suoritus. Mahdollisuus on myös frisbee golfiin, omatoimisiin kävely- ja juoksulenkkeihin Virpiniemen monipuolisilla pururadoilla ja eiköhän me jotain joukkuepeliäkin pistetä pystyyn. Excursion osallistumismaksu on kaikilta 2e, joka sisältää bussikuljetukset yliopistolta Virpiniemeen ja takaisin sekä välipalan nuotiolla. Excursion yhteydessä on mahdollista liittyä EGEA Oulun ja PSMS:n jäseniksi.

Ilmoittautumis- ja maksuohjeet:

Osallistumismaksu on kaikilta 2e. Jos haluat suorittaa sirkustempun trapetsilla, maksa 12e.

Maksujen eräpäivä on 19.9.2014.

Kirjoita viestikenttään: Virpiniemiexcursio/oma nimesi.

Maksu suoritetaan EGEA Oulu ry:n tilille: FI10 5740 8920 1742 88.

Ohessa on ilmoittautumislinkki. Ilmoittautuminen alkaa perjantaina 12.9 klo 12 ja päättyy 19.9 klo 14: https://docs.google.com/forms/d/1XXzsHHElDfYyXp2tk4A197pBHgChllleLUIxrSjE7dg/viewform?usp=send_form

https://goo.gl/forms/FiexRl42o3c0O43y1   

  • No labels