Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.
Comment: Migrated to Confluence 5.3

Tervetuloa Biotalous-wikin etusivulle. Tämän wikin tarkoitus on valaista wikin käyttömahdollisuuksia opetustyöskentelyssä.

Wiki koostuu kahdesta osasta: Portfolio-sivustosta, jota on tarkoitus käyttää HYPE-opintoihin liittyvän portfolion työstämiseen ja wikiapu-sivustosta, jonne on tarkoitus kerätä wikin käyttövinkkejä ja ohjeita.

Portfolio-sivusto on rajattu ainoastaan Biotalous-vertaisryhmän käyttöön, kun taas ohjeita portfolion tekoon - osio on kaikkien nähtävillä.

Nuo punaiset hyperlinkit ovat sellaisia linkkejä, jotka olen luonut sellaisiksi että kun niitä klikkaa, syntyy uusi sivu, siniset linkit johtavat jonnekin "oikeaan paikkaan". Tuo uusi sivu syntyy siis vain kerran punaisesta linkistä sen toimesta, joka sitä klikkaa ja sitten se linkki muuttuu tavalliseksi siniseksi linkiksi kaikille, joka johtaa tuonne uudelle sivulle. Uusi sivu syntyy tänne Biotalous-wikin tilaan. Laitoin varsin muutamia punaisia linkkejä valmiiksi, että saadaan vähän alkuun jäsenneltyä tätä sivustoa.

Yliopiston wikin pääsivulla on linkkejä aika selkeisiin ohjeisiin, niitä kannattaa katsella, kun haluaa alkaa muokkaamista tekemään. Vihreä nuoli tuossa kahden edelläolevan linkin yläreunassa tarkoittaa, että linkit johtavat ulos tältä meidän omalta wiki-alueelta. Mutta siitä vaan rohkeasti testaamaan, wikissä on se kiva ominaisuus, että jos sössii jotain, sen pystyy melko kivasti palauttamaan.

Allaolevassa laatikossa näkyy, millaista aktiviteettiä tässä wikissä on viimeaikoina tapahtunut.

Section
Column
width60%
Recently Updated
Column
width5%

Column
width35%
Navigate space
Page Tree Search
Page Tree