© University of Oulu

Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

Kirjojen etsiminen kannattaa aloittaa Oulasta. Kun etsitty julkaisu on löytynyt, saatavuusnäyttö kertoo julkaisun perustiedot sekä sijainti- ja saatavuustiedot. Paikannuksen kautta voi tarkistaa kirjan sijainnin hyllyittäin. Lainassa oleviin kirjoihin voi tehdä varauksen.

Lähde: Oula kokoelmatietokanta <https://oula.linneanet.fi/cgi-bin/Pwebrecon.cgi?LANGUAGE=Finnish&DB=local&PAGE=First>

Image RemovedImage Added  
Image Removed

Oulan yhteislainaus-palvelun kautta Oulun yliopiston opiskelijat ja henkilökunta voivat etsiä kirjoja ja lehtiä Kuopiossa sijaitsevan Varastokirjaston tai Kajaanin amk:n kirjaston kokoelmista.

Lähde: https://oula.linneanet.fi
17.12.2008


Yhteislainauksen kautta lainat tai kopiot voi myös tilata itse. Tilattu materiaali saapuu nopeammin, koska tilausta ei tarvitse kierrättää kaukopalvelun kautta.
Lähde: https://oula.linneanet.fi

...


Elektronisessa muodossa olevia konferenssien kokotekstejä löytyy Oulun yliopistossa IEEE/IEE Electronic Library -tietokannasta (IEEE:n ja IET:n konferenssijulkaisut vuodesta 1988 lähtien) sekä ACM Digital Library -tietokannasta (ACM:n konferenssijulkaisut). Näissä molemmissa tietokannoissa on mahdollista selailla konferenssijulkaisuja tai tehdä hakuja niiden artikkeleista.

Lähteet:
IEEE
ACM
19.11.2008

Konferenssiartikkeleita kannattaa etsiä myös Google Scholarin ja muiden Internetin hakukoneiden avulla esimerkiksi konferenssiartikkelin nimellä.
Mikäli Oulun yliopistolla on käyttöoikeus löytyneeseen artikkeliin sen saa avattua kokotekstinä.

Lähde:

http://scholar.google.fi/\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

19.11.2008

Internetistä löytyy yksittäisten kokousartikkelien lisäksi luetteloita eri alojen kokouksista.

Tieteellisten seurojen järjestämistä kokouksista saa parhaiten tietoa seurojen kotisivuilta. Sivuilta löytyy usein myös tietoa konferenssijulkaisuista. Julkaisujen kokoteksteihin pääseminen vaatii usein seuran jäsenyyden tai käyttöoikeusmaksun.


Lähteet: http://www.hfes.org/web/HFESMeetings/meetings.html, http://www.asme.org/, http://www.ieee.org/portal/site, http://www.imaging.org/ (19.11.2008)

...