Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Tervetuloa osallistumaan "Tieto- ja viestintätekniikka opetuksessa ja opiskelussa: pedagogisen suunnittelun ja opetuskäytännön perusteet" kurssille. Tämä opintojakso toteutetaan valinnaisena kurssina teille aineenopettajaksi opiskeleville. Olen laittanut tyytyväisenä merkille että kurssin suosio on kovaa luokkaa: kysyntää on ja molemmat ryhmät ovat täynnä (smile)

Olen luonteeltani kokeilija ja kehittäjä. Näin ollen tutkin tämänkin kurssin puitteissa uusia tapoja opettaa ja saada teidät oppimaan. Yksi uusista trendeistä on opetuksen ja oppimisen pelillistäminen. Tulen kokeilemaan suoritusten pelillistämistä tämän kurssin aikana. Kurssi rakentuu viidestä eri tasosta joista täytyy saada 500 pistettä maksimin ollessa 750 pistettä. Näistä asioista lisää toisaalla (wink)

Kurssin oppimisympäristön runko koostuu tästä wikistä ja suljetusta Edmodo -oppimisyhteisöstä. Lisäksi käytämme runsaasti muita sovelluksia ja välineitä - aine ja tapauskohtaisesit.Vaikka kurssi alkaa huomenna tiistaina, tämä wiki voi tuntua vielä varsin tyhjältä - syytä huoleen ei kuitenkaan ole, sillä siirrän sisältöjä muilta kursseilta / rakenteln uusia vielä tämän ja huomisen aikana.

Tervetuloa!

t. Jari Laru, KT
yliopistonlehtori, teknologiatuettu oppiminen ja opetus
Oppimisen ja koulutusteknologian tutkimusyksikkö (LET)
Kasvatustieteiden tiedekunta
Oulun yliopisto

  • No labels