© University of Oulu

Skip to end of metadata
Go to start of metadata

The license could not be verified: License Certificate has expired!

ToR - Tutkimuksen työkalupakki, Toolbox of Research

Tutkimuksen työkalupakki sisältää materiaalia ja ohjeita Oulun yliopiston tutkijoiden ja jatko-opintojen tueksi. Sisältö jakautuu kolmeen osioon:

Yhteinen ylläpito ja kehittäminen       

Tutkimuksen työkalupakkia voivat päivittää kaikki Oulun yliopiston työntekijät, käytännössä kaikki joilla on koivu.oulu.fi -loppuinen sähköpostiosoite.  Ylläpitäjän oppaassa on ohjeet uusien sivujen lisäämiseksi.  Jos tiedon lisääminen ei onnistu, lähetä sähköpostia ToR-kehittämisryhmälle (tor@oulu.fi). Kehittämiseen voi osallistua myös kommentteja jättämällä jokaisella sivulla olevan kommenttityökalun avulla.

Työkalupakin sisältöä ja ylläpitoa valvoo yliopiston tutkijakoulujen, tiedekuntien, kirjaston ja hallinnon edustajien muodostama kehittämisryhmä.

Tausta

Tutkimuksen työkalupakki on Campus Futuruksen rahoittaman ToR - Toolbox of Research -hankkeen (2008-2009) kehittämä tukiympäristö Oulun yliopiston tutkijoille ja jatko-opiskelijoille. Hankkeen aikana työkalupakkiin koottiin mahdollisimman kattavasti tutkijan ja jatko-opiskelijan työskentelyä tukevia materiaaleja ja ohjeita. Lisäksi hankkeessa tuotettiin runsaasti sisältöjä, joita aikaisemmin ei yliopiston sivujen kautta ole löytynyt lainkaan.

Hankkeen aikana sisällöntuotantoon osallistuivat seuraavat yksiköt: kirjasto, tutkimus- ja innovaatiopalvelut, kielikeskus, kasvatustieteiden tiedekunta, Thule-instituutti sekä tietojenkäsittelytieteiden laitos.

Tulosta tästä esite (PDF)

1 Comment

  1. Yleiskommenttina todettakoon, että tämä sivusto listaa paljon mahdollisuuksia, mutta ei likikään kaikkia velvollisuuksia, joita talon tutkijoilla on. Ilmeisimmät puutteet ovat:

    - linkitys uniogs:n ohjeistukseen

    - velvollisuus lisätä hyv. julkaisut solecrisiin.

    - aina kun tarvii liikutella rahaa, pitää käydä pokkaamassa esimiehelle ja toimia taloushallinnon ohjeiden mukaan